Gyakran ismételt kérdések

Kategóriájukban kiemelkedő minőségre számíthatsz a ZumyZoom fényképezőgépektől. De maradjunk a realitásnál – egy gyerek fényképezőgép játék, természetesen nem tud (és nem is akar) versenybe szállni a professzionális fényképezőgépekkel, vagy a jobb okostelefonokkal.

A transzparencia jegyében minden fényképezőgép típusnál találsz mintaképeket, melyek az adott géppel készültek.

Állati jó fényképezőgép

Instant fényképezőgép

Kalandor fényképezőgép

A gyerek fényképezőgépeknek nincsen belső memóriájuk, fényképet és videót csak akkor tudnak rögzíteni, ha egy mikro-SD típusú memóriakártyát helyezel be. Ha ZumyZoom fényképezőgépet vásárolsz, a mikro-SD kártyát ajándékba kapod hozzá.

Ez természetesen annak kapacitásától függ. A ZumyZoom fényképezőgépekhez 16 GB-os memóriakártyát kapsz ajándékba, mely kb. 8000 fotót tud tárolni.

Kb. 2-3 órát bírják egyhuzamban egy feltöltéssel (tehát átlagos használat mellett kibír egy egész napot).

Kb. 2-3 óra alatt teljesen feltöltődnek a fényképezőgépek.

A ZumyZoom küldetése az, hogy minél több gyermek megszeresse a fotózást, és élvezze ennek a hobbinak minden előnyét, fejlesztő hatását. Szeretném, ha ezek a gépek egy biztonságos színfoltot jelentenének a gyerekek digitális világában. Így ugyanis játékfüggőség helyett kreativitást ösztönöznek.

Igen, természetesen csak olyan fényképezőgépek kerültek be a kollekcióba, melyek megfelelnek a nemzetközi játék- és elektronikai eszköz szabványoknak. A gépek CE és ROHS bizonyítvánnyal rendelkeznek, káros anyagot nem tartalmaznak.

A ZumyZoom.hu webshopban instant fényképezőgép vásárlásakor nagy kedvezménnyel tudsz vásárolni papírtekercs csomagot. Természetesen később is vissza tudsz térni innen feltölteni a készletet. Jó szívvel javaslom a ZumyZoom papír használatát, ugyanis ez garantáltan BPA és egyéb károsanyagmentes. 

Ha mégis máshol, pl. papír-írószer boltban vásárolnád meg, figyelj, hogy 25 mm átmérőjű, 57 mm széles tekercset tudsz beletenni a gépbe.

Az instant fényképezőgépek ugyanolyan technológiával működnek, mint a pénztárgépek. A fekete-fehér minta hőnyomtatással kerül rá a hőpapírra. Mivel nem kell tinta a nyomtatáshoz, ezért nem is fogy ki! Cserébe a fotók körülbelül annyi idő alatt halványodnak el, mint a pénztárgépi számlák. Hőmérséklettől és fényvédelemtől függően fél-2 évig maradnak láthatóak a képek a papíron.

Mivel ez egy webshop, sajnos nincs lehetőség a fényképezőgépeket élőben megtekinteni. De természetesen, amennyiben kézhez kapva úgy döntesz, hogy nem tetszik, élhetsz 14 napos visszaküldési jogoddal.

A ZumyZoom célja, hogy a fényképezőgépek örömet szerezzenek az egész családnak. Ha a kézhez vételtől számított 14 napon belül úgy érzed, mégsem fog nektek örömet okozni, csak írj egy e-mailt az info@zumyzoom.hu-ra, és leegyeztetjük a visszaküldés menetét.

A) A csomagban lévő USB kábel segítségével át tudod másolni a fájlokat számítógépre, vagy okostelefonra, tabletre. 

B) A fájlok a mikro-SD kártya kártyaolvasóba helyezésével is átmásolhatók másik eszközre.

C) A ZumyZoom instant fényképezőgéphez és a Kalandor fényképezőgéphez le tudsz tölteni egy alkalmazást, ahova WiFi-n keresztül is bárhol, bármikor, kényelmesen át tudod másolni a fájlokat.